Frühschoppen - De Rozenbottels

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Frühschoppen


3 April 2022 het Frühschoppen van de Rozenbottels ♫

We mogen weer! Na twee “Frühschop” loze jaren is het dan eindelijk weer zover! De Rozenbottels gaan weer Frühschoppen en nodigen iedereen uit om op zondagmorgen 3 april te gast te zijn op deze altijd gezellige (en drukbezochte) muzikale ochtend.

U leest het goed: Het is dit jaar geen  “Culinaire” editie. In voorgaande jaren hebben wij, met veel dank en waardering van ons allen (Gasten en Rozenbottels) mogen genieten van de Hapse Heerlijkheden. Deze Hapse Heerlijkheden werden gratis ter beschikking gesteld door onze Hapse ondernemers/winkeliers. We weten allemaal wat voor grote impact de coronajaren op ondernemend Haps heeft gehad en zij verdienen een groot respect dat zij, ondanks deze moeilijke tijd, altijd ten dienste hebben gestaan van onze dorpsgemeenschap. We zijn hartstikke blij dat ze er allemaal nog zijn! Nu het gelukkig weer ietwat beter (lijkt) te gaan vonden wij (De Rozenbottels) het niet gepast om meteen aan te kloppen voor sponsoring: geen Hapse Heerlijkheden dus dit jaar maar zij staan in de toekomst zeer zeker weer op het menu!

Geen Culinaire editie maar natuurlijk wel een mooie muzikale editie. Ook voor ons als Rozenbottels waren de afgelopen twee jaren zeer zeker niet gemakkelijk. Het was lange tijd niet mogelijk om te repeterenv en nog steeds zijn we als “relatief” klein muziekgezelschap kwetsbaar, maar: We zijn er klaar voor!
We hopen onze trouwe (en nieuwe) liefhebbers van muziek en gezelligheid weer te mogen ontmoeten in ons clubhuis De Posthoorn. De aanvang van het Frühschoppen is 12.00 uur, de zaal is al open om 11.00 uur!

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu