Geschiedenis vanaf 2019 - De Rozenbottels

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Geschiedenis vanaf 2019

Nieuws van de Rozenbottels

Het jaar 2019 was voor onze Blaaskapel een leuk jaar. Vele optredens stonden weer op de agenda en deze werden allemaal met veel succes afgerond. In Haps traden we ondermeer op tijdens de wandel 2-daagse van de Schittering en we kenden natuurlijk het drukbezochte Culinaire Frühschoppen en Kapellenfestival. Tijdens het fruhschoppen namen we afscheid van Koos Venbrux als lid van onze blaaskapel en benoemden hem tot Erelid!


Daarnaast traden we op in Boxmeer tijdens het Kermis kapellenfestival van Stesti en net voor kerst beleefden we een superleuk optreden bij supermarkt Jan Linders in Nuenen. Ook in 2020 kennen we alweer een volle agenda. De datums zijn opgenomen in het jaaroverzicht 2020 welke jullie aantreffen in deze nieuwsbrief.
Lijkt het jou ook leuk om muziek te maken bij de Rozenbottels. Informeer gerust bij onze muzikaal leider Maarte van Grinsven voor de mogelijkheden of kom gerust langs op onze repetitie. Deze vindt elke donderdag plaats van 20.00 uur tot 22.00 uur in ons Clubhuis de Posthoorn.

Met muzikale groet,
De Rozenbottels
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu